Qui Som

NOM

La nostra empresa, Borràs Camps, de tradició familiar, es dedica a la fotografia-vídeo des de l’any 1954. Des dels inicis, la nostra voluntat ha estat donar un servei professional a tots el nostres clients amb un tracte personalitzat. La serietat amb que realitzem el treball, tant nosaltres com els nostres col·laboradors, ha merescut la confiança dels nostres clientes. La continua relació de treball que mantenim amb diverses empreses és la millor garantia de la qualitat dels nostres serveis. Quedem a la vostra entera disposició.

La nostra empresa, Borràs Camps, de tradició familiar, es dedica a la fotografia-vídeo des de l’any 1954. Des dels inicis, la nostra voluntat ha estat donar un servei professional a tots el nostres clients amb un tracte personalitzat.

La serietat amb que realitzem el treball, tant nosaltres com els nostres col·laboradors, ha merescut la confiança dels nostres clientes. La continua relació de treball que mantenim amb diverses empreses és la millor garantia de la qualitat dels nostres serveis.

Quedem a la vostra entera disposició.